media_bg_image
Creative Cosmetics

Creative Cosmetics


Minerale make-up, speciaal voor de gevoelige huid. De make-up is dierproefvrij, 100% natuurlijk en vegan!


Waar staat Creative Cosmetics voor?
Creative Cosmetics (2013) staat voor een positieve visie hebben. ‘Making every skin smile’ is je huid voeden en herstellen met natuurlijke en dierproefvrije cosmetica. Cosmetica die werkt van buiten naar binnen, maar door persoonlijke aandacht en liefde ook werkt van binnen naar buiten.

Verkrijgbaar bij The Beautiful You by Janet
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom langs.

Haal het mooiste uit jezelf tijdens een make-up workshop
Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met de producten van Creative Cosmetics? Of gebruik je de producten al langer, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze make up workshop echt iets voor jou. Superleuk (en leerzaam!) om eens samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s te doen!

Kom uit je comfortzone!
Concealer, foundation, blush, highlighter… echt alles komt aan bod tijdens de make up workshop! De kans is groot dat je altijd dezelfde make up gewoontes en manieren hebt. De workshop van Creative Cosmetics is dan ook dé uitgelezen kans om eens wat nieuws te proberen. Kom uit je comfortzone en ga eens voor een knalkleur lipstick, een mysterieuze ooglook of creëer eindelijk die superstrakke wenkbrauwen waar je al tijden van droomt!

Korting
Indien je een make-up workshop komt volgen, dan krijg je na afloop die dag 10% korting op alle producten!

Bekijk hier de tarieven voor een make-up workshop