Aanbod

Aanbod

Bruidskapsel en bruidsvisagie
Als jij binnenkort gaat trouwen, dan ben je waarschijnlijk al even bezig met de voorbereidingen voor deze prachtige dag. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Heb je al nagedacht over je looks op die dag? Wil je je haren hoog, laag, opzij opgestoken of nonchalant, een vlecht of juist een klassieke look? Een naturel make-up of juist wat zwaarder?

Mocht je fijn haar hebben en bijvoorbeeld een fishtail vlecht willen dragen of een prachtige volle
look willen hebben, dan kan ik ook heel mooie extensions van echt haar voor je verzorgen.

Bij The Beautiful You is heel veel mogelijk. Ik bel je vrijblijvend om kort kennis te maken, jouw wensen te bespreken en meer over mijn werkwijze te vertellen.
Tijdens onze proefsessie kunnen we samen bespreken wat het mooist past bij jouw gezichtsvorm, huidtype, outfit en het thema van de bruiloft.

Als je al inspirerende foto’s hebt, of een soort moodboard dat je bijvoorbeeld hebt samengesteld via Pinterest of Instagram, stuur mij deze dan gerust toe.
Dan kan ik zien wat je in gedachten hebt en kan ik daarop inspelen.
Uiteindelijk gaat het erom dat het perfect bij jou past en dat je de hele dag kunt shinen.
Vanzelfsprekend zorg ik ervoor dat jouw kapsel en visagie niet alleen overdag perfect mooi blijft, maar ook ’s avonds. Dankzij een eventuele sprankelende touch-up zie je er ook op het einde van je trouwdag nog steeds fantastisch uit!

Trouwdatum boeken?
Reserveer hier jouw trouwdatum, zodat je zeker bent van een plekje voor jouw kapsel en visagie op de mooiste dag van je leven.

Daggasten bruiloft
Natuurlijk wil ook je moeder, schoonmoeder, zus, schoonzus, vriendin of je getuige er fantastisch uitzien op jouw trouwdag. Dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsmeisjes.
The Beautiful You by Janet wil hen ook met veel liefde stylen en voorzien van een geweldig mooi kapsel en bijpassende visagie. En over de planning hoef je je geen zorgen te maken, want die wordt vooraf tot in detail voor je uitgewerkt.

Bel mij gerust voor een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek > 06 - 20 99 72 55
Mailen kan ook: info@thebeautifulyou.nl

Bekijk hier de tarieven

Schoolgala
Wil jij voor jouw schoolgala je haren laten opsteken en een mooie visagie?
Daarvoor kun je ook bij mij terecht. Dit valt onder het tarief van daggast.

Kinderen (<12 jaar)
Doe jij jouw 1e communie, vormsel of ben jij bruidsmeisje? Ook dan kun je bij mij terecht voor haarstyling en visagie. Hiervoor geldt een lager tarief.

Fotoshoots
Heb jij binnenkort een fotoshoot gepland staan? Ook hiervoor verzorg ik graag jouw kapsel en visagie. Dit valt onder het tarief van daggast.

Evenementen
Ga je binnenkort naar een festival en wens je hiervoor een originele festivallook?
Dit valt onder het tarief van daggast. Tevens kun je mij boeken voor het creëren van festivallooks op een festival. Op locatie dus.

Workshops
Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met de producten van Bellapierre en/of Creative Cosmetics? Of gebruik je de producten al, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze make up workshop echt iets voor jou. Superleuk (en leerzaam!) om eens samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s te doen!

Bel mij gerust voor een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek > 06 - 20 99 72 55

Mailen kan ook: info@thebeautifulyou.nl

Bekijk hier de tarieven