media_bg_image
Bellapierre

Bellapierre


Minerale make-up, vegan, dierproefvrij, geen ingrediënten die je poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken, 100% natuurlijke producten zoals Mica, Titaan Dioxide, IJzer Oxide en zink.


De beste keuze voor je huid. Mineraal en gezond.
Minerale Make-up van Bellapierre is een gezonde keuze voor je huid. Bellapierre producten bevatten geen ingrediënten die je poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken en bevatten absoluut geen Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en geen NANO-mineralen. Minerale Make-up van Bellapierre bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingredienten zoals Mica, Titaan Dioxide, IJzer Oxide en zink. Hoe minder ingrediënten, hoe beter en natuurlijker een product vaak is. Bovendien is Bellapierre niet getest op dieren.

Pure Mineral Foundation
Dit is een alles-in-één product dat de volledige dekking biedt van foundation, concealer en uithardingspoeder met SPF 15+. Dit door gebruik te maken van de gespecialiseerde borstels voor elke toepassing zodat je natuurlijke huidtint benadrukt wordt. Neem afscheid van ongelijke make-up en maak kennis met minerale foundation! Het is niet alleen een alles-in-één poederproduct, ook kan deze minerale foundation worden gemengd met de natuurlijke gezichtscrème om een vloeibaar mineraal fundament te creëren.

Gebruik voor een compleet mineraal make-up pakket de minerale oogschaduw of glanspoeders door ze te combineren met de mengproducten. Dit geweldige minerale Make-up product is niet alleen verkrijgbaar als oogschaduw, tevens is een eyeliner, een mascara, een lipkleur, een nagellak, een blos en een body shimmer / highlight in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar.

Verkrijgbaar bij The Beautiful You by Janet
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom langs.

Haal het mooiste uit jezelf tijdens een make-up workshop
Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met de producten van Bellapierre? Of gebruik je de producten al langer, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze make up workshop echt iets voor jou. Superleuk (en leerzaam!) om eens samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s te doen!

Waar je al tijden van droomt . . .
Concealer, foundation, blush, highlighter… echt alles komt aan bod tijdens de make up workshop! De kans is groot dat je altijd dezelfde make up gewoontes en manieren hebt. De workshop van Bellapierre is dan ook dé uitgelezen kans om eens wat nieuws te proberen. Kom uit je comfortzone en ga eens voor een knalkleur lipstick, een mysterieuze ooglook of creëer eindelijk die superstrakke wenkbrauwen waar je al tijden van droomt!

Korting
Indien je een make-up workshop komt volgen, dan krijg je na afloop die dag 10% korting op alle producten!

Bekijk hier de tarieven voor een make-up workshop