Aanbod

Schoolgala
Heb jij een schoolgala en wil je hiervoor je haren hebben opgestoken en een mooie visagie? Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Dit valt onder het tarief van daggast.

Kinderen (<12 jaar)
Doe jij jouw 1e communie, vormsel of ben jij bruidsmeisje? Ook dan kun je bij mij terecht voor haarstyling en visagie. Hiervoor geldt een lager tarief.

Fotoshoots
Heb jij binnenkort een fotoshoot gepland staan? Ook hiervoor verzorg ik graag jouw kapsel en visagie. Dit valt onder het tarief van daggast.

Evenementen
Heb jij een festival op de planning staan en wil je hiervoor een mooie festivallook? Ook dan kun je bij mij terecht. Dit valt onder het tarief van daggast. Tevens ben ik te boeken voor het creëren van festivallooks op een festival. Ben je geïnteresseerd in mij? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende offerte of een kort kennismakingsgesprek. Neem direct contact met mij op.

Bekijk hier de tarieven