Aanbod

Bruidskapsel en bruidsvisagie
Ga jij binnenkort trouwen? Leuk dat je alvast bezig bent met de voorbereidingen voor deze prachtige dag. Bij deze alvast van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Wil je je haren hoog, laag, opzij opgestoken of nonchalant, een vlecht of juist een klassieke look? Een naturel make-up of juist een zwaardere make-up? Bij mij is alles mogelijk. Van tevoren bel ik je, geheel vrijblijvend, om even kort kennis te maken, jouw wensen te bespreken en meer over mijn werkwijze te vertellen. Tijdens de proefsessie bespreken we samen wat het mooiste past bij jouw gezichtsvorm, huidtype, outfit en het thema van de bruiloft. Indien je al foto’s met inspiratie hebt, stuur deze dan gerust naar mij toe, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat jouw kapsel en visagie de hele dag mooi blijft zitten, zodat je ook op het einde van de avond nog steeds een spetterende bruid bent!

Trouwdatum boeken?
Reserveer hier jouw trouwdatum, zodat je zeker bent van een plekje voor jouw kapsel en visagie op de mooiste dag van je leven.

Daggasten bruiloft
Ben jij de moeder, schoonmoeder, zus, schoonzus, vriendin of getuige van de aanstaande bruid en wil jij ook graag voorzien worden van een prachtig kapsel en prachtige visagie? Dit doe ik met veel plezier.

Ben je geïnteresseerd in mij? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende offerte of een kort kennismakingsgesprek. Neem direct contact met mij op.

Bekijk hier de tarieven